Alla inlägg den 28 juli 2012

Av Mattan - 28 juli 2012 21:42

Jag ligger i soffan och varvar munnen med snus och polly. Colan står kall i kylskåpet men jag är på tok för lat för tillfället att hämta den, skämmes! Min andra hälft är med polarna och galejar och izaken sussar sött i sin säng så jag är alldeles solokvist. Jag förstår liksom inte vad man gör när man är såhär ensam!? Ensamtid kan väl vara bra kanske, men det vart så fasligt tyst och stilla.

Hur som haver...igår sov Izak hos sin mormor och morfar och det gick huuur bra som helst. Hemma har det varit lite siochså med läggningen, mest på dagen i och försig men inte en tår och inget grin varken igår eller idag. Jag tror visst bestämt att vi är farligt bortskämd med våran lille kille. Medans Izak hade det bra där bort i så pös vi till Erica och Andreas i Strinne och hade världens myskväll med älskade vännerna! När klockan slog tolv var vi inne i stan och betalade in oss på laxfestivalen, väldigt nödvändigt kan man tycka när det var ynka två timmar kvar men vafan! Äre en gång om året så äre. Efter en hel lyckad utekväll firade vi med en burgare, tittandes på springande vakter och poliser och sen gick vi hem. Jag tror jag somnade innan jag la huvudet på kudden, jag menar vilken normal småbarns förälder är vaken till kvart i tre mitt i natta!? Ni kan ju räkna ut med arslet att en annan låg kvar i sängen deluxe imorse! Skönt nanting. Sen var Izak begäret för stort så vi blev hämtad av Peder och åkte upp till våran underbara älskling. Jag kan inte sluta bli förvånad över mina egna känslor för denna lilla individ, hur är det ens möjligt. Mat intag stod på schemat med hela tjocka släkten (i princip) så härligt att ha mina älskade bröder hemma. Fast än dom inte har vidare mycket tid för stackars mig så är det fint att få se dom det där lilla extra och att båda är kär och lycklig det gör mig så vansinnigt glad!

Nej, nu ska jag sluta sväva ut bland särskrivningarna och ord jag inte kan stava och göra mig två mackor istället. Pollen verkar fan inte stilla min tilltagande hunger.

Ovido - Quiz & Flashcards