Alla inlägg den 22 augusti 2012

Av Mattan - 22 augusti 2012 13:39

Men va äre om!? Jag har dåliga dagar titt som tätt nu, förs var det lingon veckan som spökade så den veckan kan man inte räkna enligt mig. Men nu, nu är ju det över och ändå känner jag med upp häng och ner släppt! Blä. Jag tycker så förbenat synd om min älskade karl som får stå ut med en surpuppajävel lite nu och då, han gör det bra min bästa! För hur än jag försöker vrida och vända så går ju faktiskt en liten (eller stor) del ut på honom. Förlåt! Och till dåliga dagar, hörru du måste flytta på dig!!!

Dagen första besvikelse var när jag väl släpade mig och mitt humör (och sonen såklart) ut på promenad så glömde jag hörlurarna uppe! Vem fan gör sånt!? Efter lite muttrande och övervägande om jag skulle orka gå upp igen eller ej så vart jag så sur att jag sket i det. Kom efter en bit på vägen på att jag skulle he på runkeeper för att se hur långt vi gick idag, det var besvikelse nummer två!! 2,78 kilosar(!?) jaaaahaja. Inte för att vi egentligen skulle gå nå längre än till affärn men what the fuck. Den där skit vägen behöver man ju aldrig mer gå, typ så. Nästa gång ska jag gå en annan väg och inte på nån jävla near by affär, Blä igen!

Dagen positiva då? För helt nere är man ju inte. Mamma hittade förra veckan en låda med gamla saker från förr, bland annat ett smyckeskrin som jag hade när jag var mindre. Där låg det i som tur guld smycken som jag aldrig i mitt liv har använt och därav tog jag beslutet att jag aldrig kommer göra heller. Guldbrev.se är tydligen the shit och jag är nu 1700riksdaler rikare, wooho! Ibland är mammor rätt så bra att ha liksom.

Jag och lille busungen idag!

Ovido - Quiz & Flashcards